Plaja Mamaia Nord
Amplasata la 20 de metri de Wave 1 Promenada si Wave 2 Promenada si la 180 de metri de apartamentele D5, plaja Mamaia Nord este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc. Cu o intindere generoasa de nisip fin si o intrare lina in apa, plaja Mamaia Nord este ideala pentru familii, cupluri si grupuri de prieteni, fiind o zona linistita, cu terase, sectoare de sezlonguri si centre de inchirieri pentru sporturi nautice.
Cluburi Mamaia Nord
Situata la 5 minute cu masina de apartamentele de inchiriat Wave Residence Mamaia Nord, zona cluburilor este centrul distractiei pe litoralul romanesc. Cele mai tari cluburi ale momentului sunt deschise in Mamaia Nord pe toata durata sezonului. Majoritatea dintre ele au plaje, piscine, terase si restaurante, oferind zile relaxante si nopti albe in cadrul celor mai tari petreceri.
Zona Cazino Mamaia
Cazinoul din Mamaia este una dintre zonele de interes ale statiunii Mamaia, fiind preferata de turisti datorita zonei pietonale generoase si a multitudinii de terase, restaurante si magazine pe care le gazduieste.
Telegondola Mamaia
De la inaltimea telegondolei puteti admira Marea Neagra, statiunea Mamaia, lacul Siutghiol si Constanta. Va puteti imbarca din cele doua statii aflate in zona Perla Mamaia si zona Cazinoului din Mamaia. Timp de 8 minute veti calatori la o inaltime maxima de 50 de metri pe o distanta de 2 kilometri.
Aqua Magic
Aqua Magic este primul parc acvatic din Romania si ofera in fiecare sezon estival distractie la cote maxime. In cadrul parcului acvatic puteti petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Delfinariu Constanta
Inaugurat la 1 iunie 1972, constituie primul muzeu de acest fel din tara si, la acea data, din sud-estul Europei. In amfiteatrul cu piscina si in bazinul acoperit, se organizeaza demonstratii cu delfini, lei de mare si pinguini. Delfinii Peipei, Chen Cheng si Ni-Ni sunt noile vedete ale Delfinariului constantean, aduse tocmai din China.
Planetariu Constanta
Inaugurat in 1969, anul in care omul a pasit pentru prima data pe Luna, Planetariul din Constanta a fost la vremea respectiva primul obiectiv public de acest gen din tara. Si in zilele noastre, Planetariul te invita sa descoperi misterele greu de patruns ale cerului.
Muzeul de istorie Constanta
Este a doua institutie de acest fel din Romania, dupa cea din Bucuresti. Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta este situat in Piata Ovidiu din Centrul Vechi al Constantei si se mandreste cu un patrimoniu bogat si o buna reprezentare a istoriei dobrogene din paleolitic pana in prezent.
Muzeul de arta Constanta
Muzeul este amplasat intr-o cladire veche, monument de arhitectura, din centrul vechi al orasului Constanta si gazduieste o bogata colectie de ceramica, icoane pe lemn si sticla, metal, port popular, scoarte, tesaturi, textile si podoabe.
Moscheea Carol I Constanta
Situata in centrul vechi al orasului, Moscheea Carol este o emblema a interculturalitatii dobrogene. Moscheea a fost construita intre anii 1910 si 1913, la initiativa regelui Carol I. Moscheea are o suprafata de 450 de metri patrati, o cupola inalta de 25 m si un minaret care masoara 37 m. Din varful minaretului puteti admira Marea Neagra, portul Tomis si intreg orasul Constanta.
Cazinoul din Constanta
Este una dintre primele caldiri ridicate la Constanta, la scurt timp dupa ce orasul a iesit de sub administrarea Imperiului Otoman si nu s-a mai numit Kustenge. Cladirea Cazinoului reprezinta un monument arhitectural unic in tara si in strainatatea si este emblema orasului Constanta.
Acvariul din Constanta
Situat chiar in fata Cazinoului din Constanta, Acvariul va invita sa faceti o incursiune fascinanta in minunata lume subacvatica. Acvariul constantean va ofera sansa sa admirati specii de nevertebrate de apa dulce, dar si specii de pesti din lacurile de pe coasta Marii Negre, din Delta Dunarii, dar si din zonele tropicale si subtropicale.
Portul Tomis
Portul turistic Tomis este locul in care, indiferent de sezon, te simti in vacanta. Datorita aerului cosmopolit pe care il afiseaza si a multitudinii de terase si restaurante cu care este populat, Portul Tomis si-a castigat popularitatea in randul turistilor si a constantenilor. Nu uita sa il incluzi si tu pe lista obiectivelor de vizitat in Constanta.
Microrezervatie Constanta
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, incepand cu anul 1985, a intrat in circuitul public o Microrezervatie. Aceasta are o suprafata totala de aproximativ 6 ha. Microrezervatia a fost conceputa din ideea de a oferi turistilor, dar si constantenilor o imagine cat mai complexa asupra naturii dobrogene.